Versterking aan het front!

Wat je hieronder ziet is niet een ondertekening van een of ander slap decreet door de president van de vrije wereld maar een heuse contractondertekening van onze Eindbaas. En dat doet hij samen met Patrick Vogt! Wij zijn dan ook ontzettend blij met hem! Versterking op het visual design gebied. Win-win situatie.

De reden dat Pat niet helemaal op de foto staat is dat deze gast ontzettend lang is. Wij denken zelf dat hij 3 meter 21 is. Denk jij dat je de exacte lengte kunt raden? Laat het ff weten in de comments op Facebook en misschien win jij wel een originele wallpaper (phone, desktop, tablet - roept u maar…) ontworpen door de ‘man himself’! Succes!

UPDATE: Patrick doet er nog een schepje bovenop. Diegene die zijn exacte lengte kan raden ontvangt het door hem ontworpen Floorplan "Victorious" album op vinyl (momenteel te zien in het Cube Design Museum), indien gewenst met pootje.

Richard Lemon
Richard Lemon

Leeft in Chrome en Sublime Text. Trotse vader van een tweeling. Doet er alles aan om elke pixel op z'n juiste plaats te krijgen. Gecertificeerd binge-watcher. Fan van de voetballers uit 010.